“De 20 de ani sunt captiv universului fascinant al gastronomiei. Am avut înaintea mea maeştri mari precum Joseph Hadad, iar tainele bucătăriei franceze le-am deprins în Belgia.
(…) Un meniu spectaculos, care pleacă de la respectul pentru clienţi. Am ales cu grijă ingrediente de înaltă calitate, proaspete, bio pe care le-am îmbinat într-un meniu unic, inspirat din arta gastronomică franceză. Am creeat astfel o frenezie de culoare, gust şi texturi.
Am transformat fiecare farfurie într-o călătorie fabuloasă în lumea bunului gust şi a excelenţei culinare. De aceea, Boutique-Restaurant Chocolat Créateur de Goût, este unic în lume.”
Robert Cruicu – LE CHEF (Boutique-Restaurant Chocolat Créateur de Goût)
Boutique-Restaurant Chocolat a creat si Colecţia Bar, o selecţie de băuturi care răspunde tuturor dorinţelor dumneavoastră, de-a lungul întregii zile. Amestecurile de ceai, limonadele şi cocktail-urile acestei colecţii sunt creaţii unice în lume, făcute să vă suprindă şi să vă satisfacă.”
sursa: www.chocolat.com.ro