” (…) Un ALTFEL de restaurant.
Cu aceiași ospatari, cu năravurile lor, cu aceiași bucătari, maeștri în bucătăria lor, cu aceleași preparate romanești.
Și totuși ALTFEL. Un restaurant fără “fițe”, care nu te consideră client ci te tratează ca pe un prieten. Un prieten, la care ești invitat permanent la prânz și la cină, un prieten al cărui telefon și a cărui ușă îți sunt mereu deschise, un prieten care-ți pune permanent casa la dispoziție pentru a petrece la orice eveniment din viața ta, care consideri ca merita a fi sărbătorit. Un prieten care-ți pune pe masă tot ce are mai bun, gandindu-se în același timp la buzunarul tău. Și dacă tu nu ai timp sa vii la el, vine el la tine. Acasă sau la birou, ingrijindu-se ca zilnic să mănânci “proaspăt, bun și sănătos”, pe alese și pe săturate.
Un restaurant PARADOXAL!
Este un restaurant la fel ca celelalte dar totuși ALTFEL. Altfel, prin căldura și discreția cu care te primește și te servește, prin preocuparea permanentă de a-ți oferi doar lucruri proaspete, gustoase și, lucru foarte important, la prețuri de bun simț. Altfel prin faptul că este dispus să-ți ofere orice preparat iți doreste apetitul, doar să-i spui ce vrei cu 48 de ore înainte.”
sursa: www.bucatarasulceldibaci.ro