Beijing

Foto credit @ Beijing

” Restaurantul Beijing si-a redeschis portile pentru iubitorii de mancare chinezeasca, preparata de maestrul bucatar WANG RUIZHOU, care se bucura de o vasta experienta culinara, cumulata intr-unul din cele mai renumite restaurante din Beijing. Va asteptam sa savurati preparatele noastre intr-un nou format decorativ, sa va lasati furati de ambianta unor melodii clasice chinezesti, precum si de un serviciu discret si ireprosabil.

Fascinanta gastronomie chinezeasca, foarte apreciata si in Romania, are in Restaurantul Beijing, supranumit “La doi lei”, un reprezentant de mare rafinament in Bucuresti. Bucataria chinezeasca, cu o traditie ce dateaza de peste 5000 de ani, este recunoscuta in lume ca fiind o bucatarie cu arome si esente puternice, ce se distinge prin varietatea de stiluri practicate, in functie de regiunile acestei tari. Asiaticii se bucura de o gastronomie bogata si asta se reflecta cu prisosinta in meniul Restaurantului Beijing, care este foarte diversificat. (…)

Printre specialitatile oferite se numara vita pe plita incinsa, rata cu trei arome, puiul cu ciuperci, “urechea lemnului”, carne de oaie cu praz, peste in sos picant, broccoli cu usturoi, carne de vita iute si aromata, etc.”

sursa: http://www.beijing-restaurant.ro