1880 (Capital Plaza Hotel)

Foto credit @ 1880 (Capital Plaza Hotel)

” Restaurantul 1880 marcheaza o locatie istorica. Odinioara, la sfarsitul secolului XIX, aici era Bariera Herastraului, limita orasului Bucuresti.

Si decoratiile restaurantului omagiaza istoria acestui loc. Panelurile din lemn ornamentat si coloanele traiesc o a doua viata, dupa mai bine de zece ani in care au asteptat intr-un depozit, fiind readuse la stralucirea initiala, prin tehnici moderne de restaurare, de catre o echipa de specialisti din Sibiu.

Un spatiu inedit, un meniu sofisticat, ingredientele proaspete si mancaruri alese sunt calitatile definitorii ale restaurantului 1880.

Meniul clasic si diversificat cuprinde o larga varietate de preparate din peste si fructe de mare. Oaspetii nostri vor fi rasfatati cu foie gras cu dulceata de ceapa, calamari umpluti cu spuma de somon si fructe de mare, piept de rata cu dulceata de caise si sos de portocale sau prajitura Florian.

Intr-o profunda armonie cu felurile de mancare, vinurile – romanesti si internationale – vor completa o masa perfecta.”

sursa: www.restaurant1880.ro