Pierce Brosnan, un irlandez cu…greutate

Foto credit @ Pierce Brosnan, un irlandez cu…greutate

Pierce Brosnan, unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti irlandezi din lume, este considerat inca un “hot de inimi” si, in ciuda celor 60 de ani pe care ii va implini in luna mai, este distribuit, in continuare, alaturi de actrite mult mai tinere si extrem de sexy.

In acelasi timp, are o casnicie extraordinara cu Keely Shaye Smith. Veti spune ca totul este perfect si ca vedeta traieste un adevarat vis.

Dar… exista un “dar”. Nu este un secret ca sotiei sale ii place sa manance si formele acesteia sunt departe de cele ale unui fotomodel. Problema este ca, actorul a adoptat “dieta” sotiei si se rasfata cu paste, o sticla de vin in fiecare seara, fish and chips, sandvisuri cu maioneza si alte bunatati pline de carbohidrati.

Astfel incat, stradaniile actorului de a-si pastra forma de odinioara au devenit din ce in ce mai mari. Rautaciosii de la The Enquirer, sustin ca actorul ar trebui sa-si ia o masura mai mare la pantaloni.

In momentul de fata, vedeta face mai mult exercitiu fizic ca la 20 de ani, antrenamentele sale incluzand din toate cate putin: de la kickbox la pilates, de la yoga la tenis, ceea ce este foarte mult pentru o persoana care implineste 60 de ani.

Regula de baza a unui stil de viata sanatos este imbinarea armonioasa a celor doua componente principale: exercitiul fizic si dieta. Iar, de la o anumita varsta, acestea trebuie sa devina un mod de viata.

Toti specialistii in nutritie sunt de acord ca Pierce Brosnan ar trebui sa arunce sticlele de vin si sa ia o pauza de la paste si de la orice mancare cu un continut ridicat de carbohidrati. Dar asta, probabil, dupa Ziua Sfantului Patrick, pe care, probabil, ca orice bun irlandez o va sarbatori cu o portie generoasa de Shepard’s Pie (placinta traditionala cu carne de miel), stropita din abundenta cu bere.

Sursa: http://www.celebitchy.com