Ostraw Vegan – Sanatatea este dulce

Foto credit @ Ostraw Vegan – Sanatatea este dulce

Stim deja ca o prajitura este un rasfat, pe care nu ni-l putem permite foarte des, din nenumarate motive: silueta, tensiune arteriala, colesterol, diabet etc. Cunoastem cu totii sentimentul de vina, care apare necrutator cand am mancat o prajitura in plus. Si iarasi mai stim ce lupte “seculare” se pot duce cu cei mici, cand vine vorba de dulce.

Dar ce-ar fi daca ar exista un loc de unde am putea sa ne “indulcim” cat poftim, fara sa ne simtim vinovati, ba mai mult, sa fie chiar sanatos.

Noi credem ca l-am gasit si vi-l recomandam si dumneavoastra: este la Ostraw Vegan, o cofetarie mica pe B-dul Ferdinand care propune exclusiv deserturi raw-vegane. Gustul este minunat si nu difera (ba, uneori este chiar mai bun), decat produsele din cofetaria traditionala. Arata imbietor si, in plus, sunt atat de consistente, incat, oricat ai vrea, nu poti manca prea mult.

Bonus, fiecare prajitura sau bomboana aduce un aport de sanatate organismului. Fiecare reteta este gandita sa stimuleze imunitatea organismului, memoria, confortul termic, etc.

Chiar si cei insulino-dependenti sau cu intoleranta la gluten isi pot indulci ziua, fara teama.

Cand am intrat in bucatarie, am ramas uimiti. Intr-adevar, nici urma de sursa de foc iar procesul de preparare este cu totul diferit, fata de ceea ce stim noi in materie de deserturi.

Inca ne-a ramas gandul la tortul de catina, atat de racoritor, sau la cel de ciocolata si visine, bogat si onctuos, asa ca va aratam si dumneavoastra ce va asteapta si cum se fac prajiturile sanatoase la Ostraw Vegan.