Monica Belluci – secretele unei femei frumoase

Foto credit @ Monica Belluci – secretele unei femei frumoase

Monica Anna Maria Bellucci, pe care o cunoastem sub numele Monica Belluci este considerata de multe persoane drept a 8-a minune a lumii, pentru frumusetea ei care atinge perfectiunea. Deseori este comparata cu o opera de arta renascentista, cu pielea sa alba, parul intunecat, supla dar cu forme perfecte, senzuale. Haideti sa vedem cu reuseste aceasta femeie coplesitor de frumoasa sa-si pastreze fizicul de invidiat.

Monica Bellucci nu tine nici o dieta in mod special. Ca mai toate europencele, isi concentreaza atentia asupra dimensiunii portiilor, sau altfel spus, mananca absolut tot ce doreste in cantitati moderate.

Evident, nu “se dedulceste” la junk-food-uri, asta ca sa nu existe argumente de genul “pai daca si Monica Belluci mananca…”

Revenind, actrita afirma singura despre ea; “ Nu sunt grasa, dar nici foarte slaba” spune ea amuzata, ridicand din umeri. “Am forme si imi place sa mananc si sa ma bucur de viata. Dar nu, nu exista nici un secret”.

In schimb, miscarea fizica a actritei este extrem de sustinuta si include jogging, yoga si inot. Poate nu v-ati asteptat, dar Monica adora sporturile de contact si a inclus in rutina ei zilnica exercitii preluate din kickboxing si capoeira. Pasiunea pentru aceste sporturi i-a fost insuflata Monicai de catre sotul ei, nu mai putin celebrul actor francez Vincent Cassel, care le adora.

Dar punctul central al tuturor exercitiilor Monicai Belluci este inotul. 45 de minte de 4 ori pe saptamana, fara absente. Frumoasa actrita considera ca inotul este un sport complex, care lucreaza absolut toate grupele musculare, este in acelasi timp un exercitiu cardio minunat, in care se ard intre 300-600 de calorii pe ora si poate fi practicat de persoane cu dizabilitati fizice permanente sau temporare si chiar de catre cei mai in varsta.

sursa: http://weightfan.com