MioBio, casa cosmeticelor bio

Foto credit @ MioBio, casa cosmeticelor bio

Confucius spune: “Alege sa faci ceea ce iti place si nu va trebui sa muncesti nici macar o singura zi.”
Cam asa au facut si cele doua partenere, Alma si Ioana de la MioBio.

Au stat, s-au gandit ce le place cel mai tare si mai tare, au lasat niste job-uri “sigure” si au deschis un magazinas cochet in centrul Capitalei, numai cu produse cosmetice si de igiena bio.

Au inceput cu cateva marci si astazi, dupa 5 ani de activitate, au brand-uri care acopera intreaga gama de produse necesare intr-o gospodarie.

Doamnele ma vor intelege cand voi spune ca atunci cand am intrat in magazin, m-am transformat, brusc in copoi de vanatoare si am dat iama in toate sticlele, sticlutele, borcanele si borcanasele. Dupa ce “am luat urma” si “am adulmecat” uleiurile si unturile fine, apele si parfumurile florale, uleiurile esentiale din cele mai diverse, creme pentru ten si corp, lotiunile, sapunurile, gelurile de dus, sampoanele, sarurile de baie, detergentii bio, etc, ne-am asezat la povestit.

Totul se face cu si din pasiune. Alma si Ioana s-au documentat, au invatat, si-au ales furnizorii pe spranceana, ducandu-se la fata locului, indiferent de zona de pe glob, testand si, intr-un final, aducand produse “ca pentru acasa”.

Ne-a placut ce am vazut si va aratam si dumneavoastra, cu drag.