Marea slabiciune a lui Woody Harrelson

Foto credit @ Marea slabiciune a lui Woody Harrelson

Woody Harrelson este vegan si raw vegan de multa vreme. Nu se simte niciodata tentat de inghetata clasica din lapte sau iaurt, de lasagna cu branza sau de o friptura de vita. De fapt, nici macar nu arunca o privire nici unui fel de mancare, oricat de sofisticat ar fi, daca nu este vegan sau raw-vegan.

In schimb, are o mare slabiciune pentru mancarea gatita. “Nu ma simt tentat de nici un fel de mancare non-vegan, dar marea mea slabiciune este mancarea gatita. Si uneori mi-e greu, pur si simplu, vezi cate ceva de care chiar ti se face pofta. Ideea e ca eu sunt foarte strict in ceea ce priveste dieta vegana si nici prin cap nu-mi trece sa trisez, in schimb nu sunt la fel de inflexibil in ceea ce priveste dieta raw-vegana. Asa ca, din cand in cand, mananc mancare gatita. Pana la urma, nu este o tentatie in adevaratul sens al cuvantului, este o posibilitate. Dar sunt constient ca organismul meu functioneaza mai bine, daca isi ia enzimele din hrana vie, iar acestea se gasesc numai in preparatele raw-vegan.”

Aceasta este punctul slab al marelui actor, in ceea ce priveste alimentatia. In rest, prin dieta sa vegana stricta, a fost o sursa de inspiratie si, indirect, a salvat numeroase vieti. Merita, macar din cand in cand, cate o tocanita de cartofi.

In plus, la cei 52 de ani, arata absolut fabulos, datorita, in mare parte, dietei pe care a adoptat-o.

sursa: http://www.ecorazzi.com