George Clooney si-a sarbatorit logodna cu tequila

Foto credit @ George Clooney si-a sarbatorit logodna cu tequila

Cel mai ravnit burlac al lumii vrea sa se aseze la casa lui. Zis si facut!
Si-a anuntat logodna cu avocata Amal Alamuddin si, asa cum se obisnuieste, a sarbatorit fericitul eveniment in localul sau preferat, Craig’s, alaturi de cativa prieteni si nu stim cate pahare de cocktail Skinny Amiga, preparat chiar din Casamigos, marca de tequila detinuta de fermecatorul actor.

Cocktailul preferat al lui Clooney este simplu, facut din cateva ingrediente: tequila alba, nectar de agave, lime si suc de rodie.

Oaspetii s-au delectat si cu Danny Ocean, un cocktail, creat si “botezat” dupa personajul jucat de George Clooney in ‘Ocean’s Eleven”, preparat din lichior de cirese, suc de grapefruit si suc de lamaie, proaspat stoarse.

George Clooney, care pe vremuri declara raspicat despre casatorie ca “nu este ceea ce isi doreste”, a fondat brand-ul de tequila Casamigos impreuna cu prietenul sau cel mai bun, Rande Gerber, sotul lui Cindy Crawford.

Cei doi erau vecini in Mexic si stateau la o tequila, ca intre barbati. Tot gustand si comparand diferitele marci de tequila, au decis sa faca una care sa le fie intru totul pe plac. Asa s-a nascut Casamigos, care inca de la lansare a avut parte de aprecieri mai mult decat pozitive. Asa ca, se pare ca starul se pricepe foarte bine, printre altele, si la tequila.

Desi le plac cocktailurile create cu tequila proprie, cei doi prieteni, Clooney si Gerber, au declarat ca “prefera sa bea tequila simpla, cu cateva cuburi de gheata sau direct din sticla”.

Acest stil de a bea tequila a fost denumit de actor, cu umorul sau caracteristic, “Margarita barbatului adevarat” si consta in 90 ml de tequila si 3 cuburi de gheata. Atat.

In cinstea fericitului eveniment din viata actorului, putem sa ciocnim simbolic un pahar de Skinny Amiga, a carei reteta o prezentam in cele ce urmeaza…

Skinny Amiga

Pentru o portie

44 ml de tequila alba (Casamigos, prevede reteta originala)

15 ml. nectar de agave

29,5 ml suc de lime

29,5 ml suc de rodie

Turnati toate ingredientele intr-un pahar si… Noroc!.

Sursa: http://greatideas.people.com