Baklava, suberek, fanfara, lokum, mizilicuri, peste la gratar, shaorme si fumuri, fistic, migdale, cafea la ibric, smochine, lahmacun, broderii, curmale, arahide, gozleme facute ad-hoc, lume puhoi, stafide, coifuri cu semiluna, dervisi rotitori, prafuri, seminte, arome cate si mai cate, strigaturi autentic turcesti, turci pe bune, romani cu catel si purcel, fum si muzichie, spahii si iatagane.
Acesta este Festivalul turcesc din Parcul Herastrau, intrarea dinspre Televiziune. Deschis din 16 mai, il puteti vizita si mai ales degusta si maine, 18 mai. Si e pacat, zau, mare pacat sa nu treceti prin zona, daca nu pentru degustare, macar pentru a va umple o secunda cu arome de Levant.
Noi am fost impreuna cu ai nostri colegi din baraka.ro si doar ce mai aruncam o privire la fotografii, ne aducem aminte, si salivam iarasi..