La exterior pare un mic magazinas cochet dar, cand am intrat la Dona Nina, am patruns intr-un univers mai putin intalnit: cel al produselor gourmet.
Fiecare dintre ele are o poveste, care se termina, invariabil, cu medalii si premii: de la maslinele aromate in ierburi sau suc de portocale, pana la colectia pretioasa cu trufe albe sau negre.
Branzeturi fine, invelite in ierburi sau conservate in combinatii de saramura la care nici cu gandul nu gandesti, asteapta cuminti, sa fie savurate.
Vinurile pastorite de un somelier stau “ca la carte”.
Rafinamentul culinar este la el acasa. N-am mai auzit demult, de atatea ori, repetat superlativul absolut: cel mai bun, cea mai buna…
E de admirat, de vizitat macar o data si mai ales de degustat. Pentru ca, da, se pot gusta aproape toate minunatiile acelea.
Daca va intrebati care este cel mai bun ulei de masline din lume sau cel mai bun jamon din lume, raspunsul este aici.