Cookubau!

Foto credit @ Cookubau!

Cam asa exclama, cu bucurie, toti cei care comanda de pe www.cookubau.ro– cutia speciala cu ingrediente gata portionate si indelung selectionate impreuna cu retetele aferente, numai bune de pregatit rapid si de oferit celor dragi.

Ideea este minunata si, din cate stim noi, unica in Romania. Ceea ce incearca sa creeze Chichi si Geami, pe numele lor adevarat Cristi si Cristina, este timp de calitate petrecut cu familia.

Practic, incearca sa scuteasca gospodinele de un drum la piata si de nesfarsita dilema”ce mai gatesc astazi ?”, oferindu-le in schimb mai mult timp de ragaz.

Si pentru ca ei insisi sunt o familie, se gateste ca acasa.

Cristina experimenteaza noi retete, in timp ce Cristi se ocupa de impachetarea ingredientelor in cutiile ingenios alcatuite si decorate cu migala, cu cele trei semne, care indica cei trei pasi ai gatitului in stilul Cookubau!: ≈ incalzeste, // taie si @ combina.

Dar sa-i lasam pe cei doi nastrusnici initiatori ai site-lui, sa ne povesteasca chiar ei despre ideea care , pana in acest moment, ii face unici in peisajul ofertelor on-line, din Romania.