Cele mai agresive toxine care distrug organismul uman

Foto credit @ Cele mai agresive toxine care distrug organismul uman

Cu atatea mii de toxine care circula prin lume, deja ne simtim coplesiti. Mancarurile ,odinioara considerate nutritive, au devenit adevarate amenintari pentru sanatate. Aerul si apa sunt poluate. In momentul de fata suntem intr-un adevarat razboi impotriva substantelor toxice.

Metalele grele

Metalele grele au devenit de curand cel mai mare motiv de ingrijorare.

Expunerea la metale grele este extrem de raspandita. Acestea se gasesc, cu precadere, in fructele de mare, amalgamul dentar, vaccinuri, produse de ingrijire, vase si oale, praf de copt, fum, vopsea, apa, si chiar la locurile de munca.

Aceste toxine cauzeaza dureri cronice, insomnie, oboseala, confuzie, probleme gastrointestinale, alergii, dureri de cap, depresii, probleme cu somnul, paralizie si multe alte.

OMG-urile sau organismele modificate genetic

Alimentele, fie ele de natura vegetala sau animala, modificate genetic sunt obtinute din manipularea genelor in scopul obtinerii unui organism rezistent la pesticide, ierbicide si bacterii. Din pacate, aceste modificari se obtin introducand in bagajul genetic al organismului de modificat, a unor componente din aceste toxine.

85% din culturile de soia, porumb si rapita sunt OMG-uri, pentru ca sunt si cele mai consumate produse pe plan mondial. Adaugati si sfecla de zahar, bumbacul si alte cereale care este posibil sa fie deja contaminate sau se afla pe agenda de lucru a geneticienilor si iata cum se prefigureaza o adevarata apocalipsa alimentara.

Consumul acestor alimente conduce la mutatii genetice in corpul uman, avand ca rezulta final aparitia tumorilor si a diferitelor forme de cancer.

Radiatiile

Sunt cateva forme de radiatii, dar cele mai nocive sunt cele cu cesium-137 si radiatiile electromagnetice.

Cele mai recente masuratori au aratat ca in California radiatia a crescut cu 500 %. S-a avansat ipoteza ca cesium 137 a patruns in lantul trofic si ca fructele de mare din Oceanul Pacific sunt contaminate si daunatoare consumului uman.

Cat despre radiatia electromagnetica este imposibil de evitat cu atatea retele de telefonie, de internet, televiziuni, aparatura pe baza de microunde etc.

In 31 mai 2013 Organizatia Mondiala a Sanatatii si Agentia Internationala pentru cercetari in domeniul cancerului au admis ca telefonul mobil poate cauza cancer.

Xenoestrogenii

Xenoestrogenii sunt estrogeni obtinuti in laborator si se intalnesc frecvent in viata de zi cu zi. Pot fi gasiti in recipientele de plastic, in mancarea conservata, in produsele de toaleta sau in cele cosmetice si in chimicalele folosite pentru agricultura.

Acesti hormoni artificiali pot cauza toate tipurile de afectiuni hormonale ducand la insomnie, lipsa de energie, scaderea dramatica a libidoului, precum si la cancere asociate sistemului endocrin.

Indulcitorii artificiali

Se bate toba, de ceva vreme, in legatura cu pericolul constituit de indulcitorii artificiali pentru sanatatea organsimului uman. Cu toate acestea omenirea nu s-a oprit din consumul acestora. Ei sunt in continuare in bauturile dietetice, iaurturi, guma de mestecat, sosuri pentru gatit, ape aromatice, cereale si produse fara zahar.

Aspartamul, principalul indulcitor artificial, este o combinatie de substante chimice: acid aspartic (care are rol de excitant al neuronilor), metanol si fenilalanina, care este considerata una dintre cele mai toxice substante existente.

Nouazeci de simptome diferite sunt asociate consumului de aspartam incluzand anxietate, atacuri de panica, vorbire greoaie, oboseala, depresie, migrene, ameteli, palpitatii, stari de voma, spasme musculare si lista poate continua.

Learn more: http://www.naturalnews.com