Zeii cinematografiei au fost tratati regeste la dineul de gala organizat la Beverly Hilton, cu prilejul acordarii premiilor “Globul de Aur”, cu un meniu plin de gust si bun gust, format din trei feluri de mancare.
La aperitive starurile s-au rasfatat cu o selectie colorata de gustari incluzand vinete la gratar cu rosii uscate la soare, humus cu muguri de pin si vinete coapte pe gratar, ardei mini umpluti cu o crema de branza feta amestecata cu seminte de rodii si ierburi aromatice alaturi de pita unsa cu ulei de masline, anghinare la gratar cu tabbouleh cu multicereale si tahini.
Felul de mancare principal a fost o alegere rafinata: coaste de vita marinate in crusta condimentata si pastrav de Atlantic afumat alaturi de sos de rosii cu marar.
La desert, oaspetii au fost tratati cu un “dulce” magnific: Prajitura de migdale cu crème Anglaise si compot din fructe tropicale, decorata cu un arc din ciocolata suflata cu aur comestibil. Daca tot sunt Globurile de aur, de ce n-ar fi si ciocolata la fel, nu?
Cocktail-ul Golden Night, un cocktail de autor, creat special pentru acest eveniment, a cuprins sampanie Moet&Chandon, vin spumant californian cu brandy de pere si sirop de cardamom.
In afara de meniul standard, au existat si feluri de mancare care respectau diferite diete: fructe de mare non-alergenice, preparate fara gluten, vegane, etc.
Cum au stiut organizatorii ca dineul a fost un succes ? Iata ce afirma chiar ei : “Cand e liniste in sala, inseamna ca invitatii mananca”.
Nici noi n-am fi putut spune mai bine.
Sursa: http://www.hellomagazine.co