Daca nu esti cu scoici in cap si sos de capere, daca foie gras ti-a iesit pe nas, daca iarba nu-ti mai place langa omleta si nici salata nu-ti spune nimic, daca materia asta amorfa din farfurie care poate fi orice, de la melc la meduza, nu-ti surade, daca te-ai plictisit totusi de minunatele baghete cu miile de soiuri de branze si sutele de sunci, daca vrei sa simti si ceva sosuri aromate prin papile, daca iti doresti ceva sweet&spice sau poate sour fara teama de a gresi intra la Paris in primul restaurant chinezesc/thailandez ce-ti iese in cale.
Zis si facut.
Si mancat.
La Baguettes Royales, a cote de Champs Elysees, deschis pana seara tarziu.
Simplu, bun, mult.
Cum place la roman.
Aromat, patruns, iute, hot.
Cum place la gust.
Servire rapida de chiar patronat: chinezul&chinezoiaca aferenta.
Trei guri flamande care au comandat pe rupte, tot ce le-a dat prin pohte, cu tot cu desert si berile aferente, cu o nota finala totala situata undeva intre 80-100 eur.
Cu o nota mare, lucrurile arata cam asa..