Bacania cu gust

Foto credit @ Bacania cu gust

Numele starneste prima intrebare fireasca. Cu gust? Cum adica?

Adica este “cu gust” din cel putin trei motive:

In primul rand, pentru ca totul se gusta inainte de a cumpara. Lapte de canepa, ciocolata de casa, nenumarate feluri de seminte, fusecuri etc. Totul se gusta.

In al doilea rand, pentru ca aici te intalnesti gu gusturi noi sau de mult uitate, in egala masura. Iar daca nu stii “cu ce se mananca” semintele sau fructele uscate exotice de care n-ai mai auzit in viata ta primesti cu generozitate si o lectie gratis despre preparare, beneficii si compozitie chimica.

Sarea neagra de Himalaya destul de rara inca in Romania, sumacul si turmericul troneaza pe rafturi alaturi de zacusca neaosa facuta ca pe vremea strabunicii si dulceturi din ingrediente despre care nici nu stiam ca pot fi folosite in acest dulce scop.
Vrei mancare buna si sanatoasa la pachet? Exista! Vrei o masa de pranz la birou? Trebuie doar sa comanzi.
Vrei lapte vegetal proaspat preparat din orice seminte sau nuci iti pofteste inima sau vreun smoothie original? Aici e locul.

Dar sa nu ne abatem de la expunerea de motive starnita de insasi denumirea pravaliei.
In al treilea rand, pentru ca este aranjata cu foarte mult bun gust. Nu mica ne-a fost mirarea cand am intrat in bacanie si am observat ca absolut toate obiectele de decor aveau pret. Pentru ca de foarte multe ori clientii le cereau si obiectele din rafturi sau de pe pereti, proprietarii magazinului s-au vazut “nevoiti” sa adopte aceasta politica mai putin obisnuita de a-si vinde si decorul.

In “Bacania cu gust” totul are gust si e tare bun.

de Catalina