Am mai vazut..

Foto credit @ Am mai vazut..

Riddick

New entry in nr. 10 worst movie ever.

Pana si randurile astea mi se par prea mult pentru filmul asta.

Cei care va imaginati o continuare de la Pitch Black, uitati orice speranta! Nici o sansa, nimic mai prost, nimic mai plictisitor, primul film pe 2013 la care am parasit sala dupa 23 min. In care tot am crezut ca incepe ceva. Nimic. Nimic nu incepe dupa 23 de minute decat continuarea dezastrului. Pana si Vin Diesel zarit mai bine in plictiseala generala nu e decat un mic avorton cu picioarele cam in triple x si cam prost imbracat.

Wow, cat am scris despre filmul asta!

NU mare!

2 guns

O nota corecta pe imdb.com, un Denzel care ne place din principiu, un Wahlberg care merge cum ne asteptam sa mearga, nu am adormit pe alocuri, exact pentru ceea ce te duci exact aia gasesti, dinamic, de duminica dimineata cand ne place noua la cinematograf departe de lumea dezlantuita, fara mari adancimi, nici prea lung, nici prea scurt, am fost, l-am vazut, da, e ok.

Elysium

Bifat.

Dezamagitor de plictisitor.

Chiar si la imax unde sunetul de data asta nu ne-a mai rupt punga de popcorn si nici 3D n-am tinut pe nas(asta-i de bine)

Dna Jodie Foster e bine la 47 anisori, Matt Damon ne-a placut mai mult in Ultimatum-uri dar nu ne-a deranjat, in schimb foarte tare ne-a amuzat vocea personajului evil, acelasi Sharlto Copley din District 9 (Wikus Van De Merwe) – subtirica si plina de accent, exact aceeasi din carcaieciada din District.

In rest, e misto sa aplauzi la inceputul reclamelor baieteii care citesc de pe biletel ce ai voie si ce nu in sala.

Ne-am foit ce ne-am foit pe scaune pana la sfarsit dar am rezistat.

Next!

Red 2

Boring. Asa de tare incat am si uitat sa va spunem sa nu calcati pe la.

Ce ne-a tinut atunci in viata sa rezistam pana la sfarsit?

In nici un caz filmul ci doar o puternica motivatie externa: vecinii isi largesc sufrageria cu pickhamerul, astfel incat linistea de la Red 2 e de preferat zgomotului infernal de acasa.

Si daca totusi poate fi si ceva dezamagitor intr-un film de care nici nu merita sa povestim este dna Zeta pe care-o vom numi incepand de azi “fosta’i lele cat ai fost!”(daca ar fi sa amintim doar de Entrapment sau de The Mask of Zorro..): batranicioasa dar cu alura de virgina, bronzata maro studio, boită necorespunzator si cu o atitudine pe langa personaj.

Totusi exista si un +: John Malkovich. singurul puternic de pe o raza de o sala intreaga de cinematograf.

Concluziune: sa nu ziceti ca nu v-am zis..

de Sarpe